Uw vertrouwde partner tijdens de digitale transformatie

Wij helpen onze klanten dagelijks door ze bij te staan in IT ontwikkelingen
door middel van workshops en onze professionele hands-on aanpak.

Wat maakt ons uniek?

Onafhankelijk

Wij zijn op geen enkele manier verbonden met IT dienstverleners, leveranciers of andere partijen. Onze onafhankelijkheid garandeert u dat we uitsluitend uw belangen behartigen.

Samenwerking

Onze aanpak is om niet vanaf de zijlijn te adviseren, maar samen met u en uw medewerkers de noodzakelijke verbeteringen te realiseren. Ontzorging samen met training-on-the-job spelen hierbij een belangrijke rol.

Focus op mensen

Wij schromen niet om samen met eindgebruikers naar een oplossing te zoeken voor zijn of haar IT problemen. Wij doen dat graag op een informele manier waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt.

Onze Workshops

Office 365 Explained

We laten u zien hoe Microsoft’s werkplek van de toekomst er uit ziet, hoe u de individuele onderdelen gebruikt en hoe het implementatie traject eruit ziet.

Current state of IT and where to go

Alle leveranciers willen u naar hun cloud oplossing overzetten maar welke oplossing sluit eigenlijk het beste aan bij uw organisatie?

Gsuite Explained

Google heeft cloud uitgevonden en in deze workshop laten we zien waarom niet enkel de start-ups kiezen voor deze collaboratie oplossing.

Onze expertise

Cloud Keuze

Het is onvermijdelijk, de overgang naar cloud systemen. Maar waar moet ik op letten en wat zijn überhaupt realistische keuzes? Wij laten u zowel de technische als de organisatorische veranderingen zien zodat u een bewust keuze kan maken.

Cloud Transitie

Wanneer er keuzes gemaakt zijn moet de organisatie op een geordende manier overgaan naar de oplossing. Technisch zijn hier bijna geen uitdagingen meer maar organisatorisch is het een grote uitdaging.

Wij begeleiden zowel de beheerders als de eindgebruikers zodat deze overgang zo probleemloos verloopt.

Lifecycle management

IT systemen hebben een beperkte levensduur. Of deze nu fysiek of virtueel zijn, op een gegeven ogenblik loopt de garantie af en stopt de ondersteuning van de geïnstalleerde software.

Wij helpen u om deze systemen naadloos te vervangen.


IT migraties

Bij fusies en splitsingen van organisaties komt er heel wat kijken. Men begint vaak op IT vlak met identiteit en communicatie. Waar begin ik en welke zaken kan ik koppelen? Is een schone omgeving misschien een betere keuze? Hoe zorg ik dat dit doorvoeren zonder dat de eindgebruiker hier iets van merkt?

Complexe zaken waar wij u graag in bijstaan en veel ervaring in hebben.