Monitoring

De meeste monitoring oplossing zijn zeer beperkt. Vaak richten ze zich enkel op netwerk onderdelen zoals routers en switches of specifiek op Windows systemen.
Hierdoor creëert de IT afdeling silo’s en worden relaties tussen systeem onderdelen zeer slecht inzichtelijk.

Vaak heeft de monitoring oplossing ook geen “inzicht” in wat een systeem nou eigenlijk doet.
Dit is natuurlijk essentieel want wat heeft men nu aan een systeem dat zaken niet inhoudelijk controleert?

Het is echter niet zo eenvoudig gezien er honderden verschillende soorten systemen zijn. De oplossing? Identificeer de systeemleveranciers en monitor volgens hun standaarden en best practices. Onze oplossing identificeert de meeste leveranciers en technieken zodat deze zonder onze hulp direct kunnen worden gemonitord. Wanneer u een uitzonderlijk systeem hebt dat moeilijk gemonitord kan worden, kunt u altijd op ons terugvallen.

Flexibele toekomstgericht monitoring

Door goede monitoring worden organisaties ondersteund in de complexe transitie tijden tussen platformen. Zowel on-premise als cloud. Ontworpen om de infrastructuur van vandaag te monitoren en klaar om in te haken op die van de toekomst. Of u nu migreert naar een hybrid cloud of bezig bent met containers, u hebt zelf de keuze het platform te kiezen. De monitoring oplossing zal altijd geschikt en up2date zijn.

Hardware Support

Alle grote hardware leveranciers worden ondersteund. Met meer dan 1000 kant-en-klare bewakings sjablonen biedt de oplossing geautomatiseerde detectie, bewaking en waarschuwingen voor alles van HP tot Dell en NetApp tot Cisco.

Software Support

Alle grote software leveranciers worden ondersteund. Met meer dan 1000 kant-en-klare bewakings sjablonen biedt de oplossing geautomatiseerde detectie, bewaking en waarschuwingen voor alles van Windows tot Linux en Citrix tot VMware.

Cloud Support

Visualiseer cloud performance, beschikbaarheid en ROI naast uw on-premise infrastructuur voor een compleet overzicht van uw hybride omgeving.

Website Performance

Meet, visualiseer en alarmeer website beschikbaarheid en reactiesnelheid vanuit meerdere locaties om de wereld.
Garandeer dat interne medewerkers websites en applicaties kunnen benaderen.

Krachtige, real-time dashboards

Overzichtelijke volledig aanpasbare dashboards bij de start van de oplossing.
Combineer meetgegevens van verschillende apparaten binnen een overzicht.
Creëer applicatie of service gerichte overzichten. Deel dashboards met interne en externe collega's op ieder apparaat.

Flexibele alarmering

Standaard alarmering op basis van best practices via e-mail, SMS of spraak om snel aan de slag te kunnen.

Routeer alarmering naar verschillende teams gebaseerd op apparaat, technology, groepen of tijd van de dag.

Ingebouwde integratie met bekende servicedesk tooling als ServiceNow, Autotask en Connectwise, communicatie tools als Slack en HipChat of incident notificatie tooling als PagerDuty.

Eenvoudige uitrol met efficiënte monitoring

Snelle en eenvoudige detectie van duizenden apparaten en diensten.
Eenvoudig op en afschalen omdat het een SaaS dienst betreft. Geen onderhoud nodig.
Concentratie op de problemen binnen de organisatie, niet het onderhoud van de tooling.

Data Retentie

Wij slaan ieder datapunt op voor minimaal 3 maanden met uitbreiding tot 2 jaar.
Geen data aggregatie, geen verloren gegevens.
Visualiseer trends en patronen over lange termijn of zoom in op individuele oude meetwaarden.

Automatische netwerk controle

Draai ad-hoc of geplande netwerk scans om automatisch apparaten en systemen toe te voegen. Filter gevonden systemen en applicaties eenvoudig op labels en groepering. Beheer meerdere NetScan policies over gedistribueerde omgevingen.

Forecasting

Gebruik historische data om toekomstige voorspellingen te doen met een eenvoudige klik. Voorspel wanneer resources vollopen om tijdig te kunnen investeren.

Audit Log

In het controlelogboek worden gebruikersacties bijgehouden zodat u gemakkelijk kunt zien wie, wat heeft gedaan en wanneer, bijvoorbeeld wie een waarschuwingsdrempel heeft gewijzigd en wanneer. Volledig exporteerbaar, beschikbaar via de API en doorzoekbaar. Geautomatiseerde logboek rapporten kunnen belangrijke gebeurtenissen samenvatten en doorsturen naar bijvoorbeeld de CISO.

Role-Based Access Control

Met rol gebaseerd toegangsbeheer kunt u gebruikersrechten volledig aanpassen aan apparaatgroepen, dashboards, rapporten, API-gegevens en meer.

Complete en open REST API

Een goede SaaS dienst kan praten met andere SaaS diensten. Door een open API kan de oplossing eenvoudig in andere tools verwerkt worden.